RP 93 a MRP 2171 ozvučuje dětský pokoj a kuchyni

RP 93 a MRP 2171 ozvučuje dětský pokoj a kuchyni

Dobrý den,

Po delší době jsem se kochal Vašimi stránkami a narazil jsem na fotografie realizací zákazníků.

Přidávám naše použití.

V kuchyni našeho bytu v panelovém bytě používáme k ozvučení kombinaci RP 93 + MRP 2171 (sada podhledového reproduktoru a nástěnného přehrávače), kde jsme reproduktor osadili do rohu místnosti do sádrokartonového záklopu s reproduktorem směřovaným k uším stojícího u kuchyňské linky. Přehrávač je schovaný v poličce umístěné pod reproduktorem (viz foto). Zvuk v místnosti je naprosto nad naše očekávání, reálně má žena a dcery hrají v naprosté většině případů přes Bluetooth ze svých mobilních telefonů (relativně by možná uvítali nižší hlasitost na nejnižším možném stupni).

Stejné řešení jsme zvolili i v dětském pokojíku našich dospívajících dívek, jen reproduktor RP 93 je napájen levným noname Bluetooth zesilovačem 2×15W zabudovaným do odkládacího stolku.

V tomto roce jsem dětem slíbil osazení stejné sestavy i do druhého z pokojů vzhledem k tomu, že se toto řešení velmi osvědčilo (na počátku jsme hledali způsob umístění reproduktorů tak, aniž bychom je museli přiznat v obytném prostoru a musím říci, že Váš reproduktor RP 93 je naprosto dokonalou volbou).

S pozdravem,
Vlastimil Kincl, Ústí nad Labem
Výherce naši soutěže