Sdružení KLUBko používá řečnický systém WA 320RC (WA 380RC)

Sdružení KLUBko používá řečnický systém WA 320RC (WA 380RC)

Dobrý den.

Rozhodl jsem se zůčastnit Vaší soutěže. I proto, že koupí Vašeho výrobku jsme jednoduše a dostatečně vyřešili problém ozvučení pořádaných akcí v naší obci.

V naší obci Tišice se asi před 3 lety dalo dohromady pár děvčat v nejlepších letech a vytvořily sdružení KLUBko a daly si za cíl postavit dětem hřiště. Vzhledem k cenám oficiálních prolézaček je to velmi odvážný čin. Pořádají různé akce s cílem co nejmenší náklady – pokud možno nějaký výdělek. Na dušičky pořádaná akce S lampionem za Kozlouchem, která spočívá v průvodu hlavně dětí od hřbitova s lampiony k rzbníku kde žije strašidlo Kozlouch. Tam je prodejní akce všelijakých laskomin které napekly příznivkyně KLUBka a dobrot jako svařák, punč atd. Výdělek jde na zmíněné hřiště.

Právě ozvučení takové akce – jedná se o odhadem 200 osob, hlavně dětí, nám dělalo starost. Přeci jen mají děvčata hlas spíše slabší. Pořídil jsem tedy řečnický systém WA-320 a je to přesně to co bylo potřeba. Váhal jsem mezi ním a některým z megafonů, ale ta možnost připojení dalších externích vstupů a zároveň mobilnost, je přesně to co jsme potřebovali. Dokonce i výdrž baterek je dostatečná na večer a to jsme provozovali přístroj téměř na plný výkon.

Přikládám video a obrázek. Bohužel tato akce již proběhla a Vaše soutěž je vyhlášena po ní, takže jde o náhodné záběry.

Pavel Kváček, Tišice

Tato ukázka byla odměněna v naši soutěži a výherce tak získává hodnotné ceny. Gratulujeme!